Op zoek naar je droom interieur?
interior styling

Ben je op zoek naar je droominterieur?

 

Heb je net je droomhuis gekocht en wil je een nieuw interieur? Heb je veel ideëen of juist geen idee wat jouw stijl eigenlijk is en je weet niet hoe je moet beginnen? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik help je graag je droominterieur te realiseren met een interieuradvies en

-plan. Dat doe ik met een voorliefde voor vakmanschap, tijdloze producten en conscious living. 

Bekijk hieronder de drie pakketten om te zien hoe ik je kan helpen.

Kleur advies pakket

Ben je de kleur op de muur zat? Of heb je geen kleur en juist zin in iets nieuws maar weet je niet hoe je moet beginnen of welke kleuren goed passen bij jullie smaak en huis?

Met het ’kleuradvies pakket’ gaan we samen bij jou thuis aan de slag met een passend advies. In dit advies pakket houd ik rekening met de huidige meubels, raambekleding en vloer en kijk ik waar ik kleur accenten kan toevoegen aan het interieur. We werken samen aan een kleurenplan met plattegrond en kleurenoverzicht waar de schilder direct mee aan de slag kan.

of..
Styling advies en shopping pakket

Weet je niet waar je voor jouw droominterieur kunt slagen? Of heb je geen tijd om op pad te gaan? Met het 'shoppen en stylen pakket' gaan we samen kijken wat nog ontbreekt, en wat er weg kan, aan jouw droominterieur. Vervolgens gaan we samen, of ik ga alleen, op pad om de missende interieur items aan te schaffen. Als het interieur compleet is en we beide tevreden zijn, ga ik de ruimte afstylen. 

of..
Totaal pakket

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de bovenstaande pakketten en wil je de woonkamer, keuken, slaapkamer of meerdere ruimtes een make-over geven? Dat kan ook! Voor de desbetreffende kamer(s) maak ik een passend kleur advies en gaan we samen kijken welke items, van grotere meubels tot sfeer makende accessoire, er nog missen in jouw interieur.